Dirigent

Onze dirigent is Jenneke Zweers

Even voorstellen:

 

Hallo allemaal! Ik ben Jenneke, de dirigente van Testimony (sinds maart 2022). Geboren en getogen in de randstad maar voor het leuke conservatorium en de mooie natuur richting Zwolle getrokken.

In 2011 studeerde ik af en trouwde ik met studiegenoot Bart. Na zeven jaar in Zwolle gewoond en gewerkt te hebben (als muziekdocent, uitvoerend pianist en dirigent) trokken we de wijde wereld in met onze zeilboot Tutti.

Het was fantastisch om te reizen, we maakten onderweg muziek in allerlei landen en genoten volop van alle natuur en cultuur om ons heen. Ook is ons leven onderweg verrijkt met de geboorte van ons dochtertje Suze op Curaçao. Als je meer over onze reis wilt lezen kun je kijken op www.sailingtutti.com.

Nu dus weer een nieuwe start in Nederland. Het is genieten om weer mooi werk te kunnen doen in de muziek. Ook nu heb ik weer een gevarieerde werkweek: muzieklessen geven op basisscholen, instuderen van klassieke optredens, werken met enthousiaste zangers, pianoles geven… Allemaal momenten waarop ik muziek vooral als middel zie om mensen blij te maken, te ontwikkelen en te verbinden. Naast muziek geniet ik, zeker sinds het reizen, ook erg van buiten zijn. Nederland is een geweldig land om te wandelen en te fietsen.

Ik zie in Testimony een gedreven groep mensen die naast samen zingen voor God elkaar als familie ondersteunt. De komende tijd gaan we op zoek naar leuk nieuw repertoire en enthousiaste nieuwe leden om Testimony nog meer te laten opbloeien! 

Kom dus vooral een keer sfeerproeven maandagavond, van harte welkom!