Nieuws

Bedankt Rabo Clubsupport

Dankzij Rabobank IJsseldelta en iedereen die op ons gestemd heeft in de clubsupport-actie hebben wij 265 euro ontvangen voor het onderhoud van onze kar met geluidsapparatuur. Heel hartelijk dank! 

Sinterklaas lekkers te bestellen!

Vanaf 9 oktober starten we weer met de verkoop van speculaas en pepernoten! Of kies je toch voor de amandelstaaf of kun je niet kiezen en neem je het hele pakket? ;) Hou onze socials in de gaten en plaats je bestelling voor 13 november. Ook dit jaar kan dat weer via de app/de link. De levering staat gepland op/na woensdag 22 november. 

Bestellen kan bij 1 van de koorleden of direct via deze link: 

https://app.clubkas-acties.nl/transaction?token=eyJ1c2VyIjoiMjZlM3FuNTM5dyIsImNhbXBhaWduIjoiamFwcno3bHhsZyJ9&fbclid=IwAR3999SNmEsnyOwi9G3YoOdBWontama5ZlSvh3fPwIXW6qunPZSBiVXbq48 

Betalen kan via Ideal (+29cent) of via de koorleden. 

We nodigen jou uit om mee te zingen

Kom op maandag 18 september naar onze open avond in de Verrijzeniskerk. We beginnen om 19:45 uur. Je bent van harte welkom om mee te zingen en te kijken of je het leuk vindt om eventueel lid te worden. Zien we je de 18e?

Wij doen mee met Rabo Clubsupport, stem op ons

Ben je klant bij Rabo IJsseldelta? Dan stem je toch op ons in de Clubsupport actie? Dat kan vanaf 4 t/m 26 september via deze link: https://www.rabobank.nl/.../club-overzicht/clubdetail... Wij willen er de onvoorziene onderhoudskosten van onze kar met geluidsapparatuur van betalen. Alvast hartelijk dank voor je stem! 

Vakantieperiode tot 4 september

Wij hebben het koorseizoen heerlijk afgesloten door samen een boottochtje te maken over de Vecht en samen te BBQ-en. Net voor de bui binnen (en onder de carport eten kon prima). Bedankt voor de gezelligheid en een fijne zomer allemaal! En tot 4 september :)