Nieuws

Vakantieperiode voor repetities

Afgelopen maandag hadden we al een feestelijke laatste repetitieavond met karaoke en canonzingen. Komende maandag doen we het nog eens dunnetjes over met pizza in park Eekhout en een spannende speurtocht door de stad. En dan hopen we op een goede zomer voor iedereen en zien we elkaar op maandag 2 september weer bij de start van het nieuwe koorseizoen!

Volgende optreden: 16 juni PI Zwolle

Op zondag 16 juni verlenen wij medewerking aan de 3 diensten in de Penitentiaire Inrichting in Zwolle. 

De diensten worden geleid door dominee Frank Schneider, geestelijk verzorger aldaar. We hopen op een mooie ochtend met elkaar!

Volgende optreden: 12 mei Wezep

Op zondag 12 mei verlenen wij medewerking aan de jeugddienst in de Pauluskerk in Wezep. 

De generale repetitie met onze band is al op maandag 22 april, omdat de meivakantie er tussen zit en we elkaar dan 2 weken niet zien. Daarom zijn we nu ook al hard bezig om ons repertoire uit het hoofd te leren.  Kom je ook kijken? Je bent van harte welkom in de dienst, die begint om 16:30 uur. Adres: Van Limburg Stirumlaan 18, 8091 CK Wezep 

Open avond 29 januari 2024

Testimony = Zingend getuigen!

Maar ook: gezelligheid, nieuwe mensen ontmoeten, naar elkaar omzien, geloof delen.

In januari houden we weer een open repetitieavond. Hou je van zingen en ben je op zoek naar een leuk gospelkoor, dan ben je op 29 januari van harte welkom om een avond te ervaren hoe het is om met ons mee te zingen.

Wij repeteren elke maandagavond (schoolvakanties uitgezonderd) vanaf 19.45 - 21.45 uur in de Verrijzeniskerk in Zwolle. Van harte welkom!


PS: kun je deze avond niet, maar ben je wel geïnteresseerd, kom dan gerust eens langs op een van de andere repetitieavonden! Of neem contact met ons op.


Groepsfoto november 2023

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed muzikaal 2024 toe! Wil je ons in 2023 nog horen zingen dan kan dat in de kerstnachtdienst in Elim (de Bron/ Dorpsstraat 23)) om 22 uur. Daarna hebben wij vakantie en starten we het nieuwe jaar met een borrel/gezellige activiteit op maandag 8 januari. Vanaf 15 januari repeteren we weer voor de optredens in 2024. Van harte welkom om mee te doen! 

Bedankt Rabo Clubsupport

Dankzij Rabobank IJsseldelta en iedereen die op ons gestemd heeft in de clubsupport-actie hebben wij 265 euro ontvangen voor het onderhoud van onze kar met geluidsapparatuur. Heel hartelijk dank! 

Sinterklaas lekkers te bestellen!

Vanaf 9 oktober starten we weer met de verkoop van speculaas en pepernoten! Of kies je toch voor de amandelstaaf of kun je niet kiezen en neem je het hele pakket? ;) Hou onze socials in de gaten en plaats je bestelling voor 13 november. Ook dit jaar kan dat weer via de app/de link. De levering staat gepland op/na woensdag 22 november. 

Bestellen kan bij 1 van de koorleden of direct via deze link: 

https://app.clubkas-acties.nl/transaction?token=eyJ1c2VyIjoiMjZlM3FuNTM5dyIsImNhbXBhaWduIjoiamFwcno3bHhsZyJ9&fbclid=IwAR3999SNmEsnyOwi9G3YoOdBWontama5ZlSvh3fPwIXW6qunPZSBiVXbq48 

Betalen kan via Ideal (+29cent) of via de koorleden. 

We nodigen jou uit om mee te zingen

Kom op maandag 18 september naar onze open avond in de Verrijzeniskerk. We beginnen om 19:45 uur. Je bent van harte welkom om mee te zingen en te kijken of je het leuk vindt om eventueel lid te worden. Zien we je de 18e?

Wij doen mee met Rabo Clubsupport, stem op ons

Ben je klant bij Rabo IJsseldelta? Dan stem je toch op ons in de Clubsupport actie? Dat kan vanaf 4 t/m 26 september via deze link: https://www.rabobank.nl/.../club-overzicht/clubdetail... Wij willen er de onvoorziene onderhoudskosten van onze kar met geluidsapparatuur van betalen. Alvast hartelijk dank voor je stem! 

Vakantieperiode tot 4 september

Wij hebben het koorseizoen heerlijk afgesloten door samen een boottochtje te maken over de Vecht en samen te BBQ-en. Net voor de bui binnen (en onder de carport eten kon prima). Bedankt voor de gezelligheid en een fijne zomer allemaal! En tot 4 september :)